DIES DE CORTESIA EN LES INSPECCIONS

13 Abr
inspección.hacienda-580x435

DIES DE CORTESIA EN LES INSPECCIONS

Si vostè o la seva empresa són objecte d’una inspecció, que sàpiga que disposa de la possibilitat de sol·licitar un o diversos períodes “de cortesia” en els quals la Inspecció no pot realitzar actuacions i en els que quedarà suspès en termini per atendre requeriments. Per exemple amb les vacances.

En el seu conjunt, aquests períodes “de cortesia” no poden excedir de 60 dies naturals, sense la necessitat que hagin de ser consecutius, al llarg de tot el procediment inspector.

Això sí, ha de tenir en compte que per poder sol·licitar aquests dies ha de complir amb una sèrie de requisits formals i efectuar-se amb 7 dies d’antelació a la data que comenci el període sol·licitat.

Aquests períodes hauran de ser mínim de 7 dies naturals, per la qual cosa seria possible sol·licitar fins a un total de 8 períodes “de cortesia”. Sempre sense excedir dels 60 dies naturals.

En el cas de no complir aquests requisits, l’òrgan actuant podrà denegar la sol·licitud abans que s’inicii el període sol·licitat. Aquesta denegació no pot ser objecte de recurs o reclamació econòmica o administrativa.

Si en el transcurs d’una inspecció precisa de dies de vacances, no dubti en comunicar-nos-ho i el nostre equip li sol·licitarà un període “de cortesia”.

Write a Reply or Comment