REVISI ELS COMPTES DELS SEUS CLIENTS

05 Mar
cuentas-por-pagar1

REVISI ELS COMPTES DELS SEUS CLIENTS

Probablement el Registre Mercantil ja li haurà comunicat que la seva empresa té dipositats els comptes de 2017 (els presentats abans de l’estiu). Doncs bé, aprofiti que els seus clients i competidors també hauran realitzat aquest tràmit i consulti els seus últims comptes dipositats.

  • Respecte als seus clients, doni especial atenció als saldos de tresoreria i fons propis (capital, reserves i beneficis obtinguts), saldos que li donaran pistes sobre la seva liquiditat i solvència i sobre el major o menor risc que no paguin els seus deutes.
  • Respecte als seus competidors, verifiqui el seu marge brut (vendes menys despeses de venda) i les ràtios bàsiques en matèria de benefici (benefici sobre vendes, benefici sobre fons propis o sobre actius totals…), amb la finalitat de comprovar si estan sent més o menys eficients que la seva pròpia empresa.

Si ho vol consultar, contacti’ns, els nostres professionals l’ajudaran a analitzar els comptes dels seus competidors i clients.