COMENÇA L’ANY AMB ELS OBJECTIUS CLARS PER ASSOLIR-LOS

29 Ene
objectius 2021

COMENÇA L’ANY AMB ELS OBJECTIUS CLARS PER ASSOLIR-LOS

Gener, primer mes de l’any 2021, d’un full en blanc. És moment de començar l’any amb els objectius clars per assolir-los. T’has parat a valorar com t’ha anat el 2020? Sí, ja has presentat tota la documentació necessària a la teva assessoria per a poder tancar l’any, però… t’has parat tu mateix a valorar com ha anat la teva feina? Tot i haver estat un any atípic, hem de poder treure’n aprenentatge. Fes-te les següents preguntes: Què ha anat bé? Què ha anat malament? Cal canviar alguna cosa? Podem millorar alguna cosa? O potenciar-la? Responent a aquestes preguntes podràs valorar el teu any, i a partir de les teves respostes, podràs pensar en el que acabem de començar.

Des de De Cara Assessors volem donar-te una sèrie d’indicacions per a poder planificar aquest 2021 d’una manera adequada:

  1. Centra’t. Fes el que saps fer bé, el que els teus clients valoren i pel que estan disposats a pagar, sigui un producte o un servei. És més car aconseguir un client nou que mantenir el que ja tens, per tant, centrem-nos a mantenir la nostra cartera i recordem-los-hi que nosaltres som l’empresa que satisfà les seves necessitats.
  2. Fes el que saps fer. Per què destaques tu o el teu producte sobre la competència? Sigues crític, i analitza els teus punts forts i els teus punts dèbils. Treballa per millorar-lo o bé per potenciar-ho.
  3. Marca’t uns objectius que siguin mesurables, és a dir, que es puguin quantificar (per exemple pel que fa a quantitats o bé a dates). Vols augmentar la teva facturació? Mesura aquest creixement amb un %. Vols llançar la teva botiga online per augmentar mercat? Marca’t un dia per tenir-la en línia.
  4. No t’acomodis. Si les coses et van bé, celebra-ho, i gaudeix-ho, però no et relaxis. Pensa sempre en nous camins per créixer, ja sigui estabilitzant-te en el teu sector o bé creixent, però fes alguna cosa. Tenir l’acompanyament d’un assessor al llarg de l’any t’ajudarà a obrir mires, a conèixer amb més profunditat el que passa al teu àmbit. 

*Nota important* També pot ser que el 2020 hagi estat la gota que fa vessar el got i hagis decidit posar punt final a un projecte i començar-ne un altre. Igualment, et recomanem que responguis les preguntes que t’hem proposat a l’inici d’aquest post i que ho prenguis de punt de partida pel proper negoci que arranquis. Planteja’t també si els objectius que t’havies marcat a l’inici del projecte o de l’any eren realistes; si has dedicat tota la força i esforç que calia; en el cas que hagis perdut la motivació, per quina raó… respondre tot això t’ajudarà a agafar perspectiva per a començar de nou des de la posició d’avantatge que et dóna haver emprès ja una vegada.

A De Cara Assessors podem oferir-te el suport empresarial que necessitis, així com acompanyar-te en aquest trajecte i viure els teus èxits com si fossin els nostres. És gener, comença l’any amb els objectius clars per assolir-los.