DE CARA ASSESSORS RENOVA EL SEU CERTIFICAT DE QUALITAT ISO

01 Jun
gestoria vilafranca

DE CARA ASSESSORS RENOVA EL SEU CERTIFICAT DE QUALITAT ISO

De Cara Assessors, la teva gestoria de Vilafranca, ha renovat la certificació ISO que premia a nivell internacional la implantació i certificació d’un sistema de gestió de qualitat.

De Cara Assessors, que porta més de 40 anys assessorant empreses, autònoms i particulars, ja va estar al capdavant sent la primera assessoria del Penedès en aconseguir el certificat ISO. 

La ISO 9001 és una norma internacional que té en compte les activitats d’una organització. Aquesta norma es concentra en la satisfacció del client i en la capacitat de proveïr productes i serveis que compleixin amb les exigències internes i externes de la organització.

Segons Joaquim De Cara, fundador de De Cara Assessors, aconseguir la renovació d’aquest certificat és “la culminació de la feina constant de tot l’equip respectant la màxima de l’empresa: la qualitat excel·lent aporta millors resultats, tant per a la companyia com per a tots els clients”.

A De Cara Assessors, la teva gestoria de Vilafranca, oferim, doncs, aquesta qualitat en tots els serveis que oferim, i que van des del fiscal o tributari, fins a serveis jurídics o enfocats directament a emprenedoria.

Contacta amb nosaltres si vols que ens convertim en la teva gestoria.