Equip Professional

Equip professional

Gràcies a l'aportació de tots podem garantir un treball de qualitat, professionalitat i garantia.

Responsables d'àrea

Joaquim De Cara
Graduat Social pel Col·legi de Graduats Socials de Barcelona, Màster en Dret Laboral per l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona, Màster en Dret Fiscal per l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona, Màster en Prevenció de Riscos Laborals de la Universitat de Barcelona.
Economista per l'Il·lustre Col·legi d'Economistes de Catalunya, Gestor Administratiu per l'Il·lustre Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya, Màster en Dret Laboral pel Centre d'Estudis Financers, Màster en Dret Fiscal pel Centre d'Estudis Financers, Programa de Direcció i Administració d'Empreses per EADA.
Angels Mañosas
Economista per l'Il·lustre Col·legi d'Economistes de Barcelona, Auditora i Censora Jurada de Comptes, Gestora Administrativa per l'Il·lustre Col·legi de Gestors Administratius de Barcelona, Màster en Tributació i Dret Fiscal pel Col·legi d'Economistes de Catalunya.
Mariona Cavallé
Advocada per l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona, Gestora Administrativa per l'Il·lustre Col·legi de Gestors Administratius de Barcelona, Màster en Assessoria i Dret Fiscal pel Centre d'Estudis Financers.
Marc Marsal
Llicenciat en Dret per la Universitat Pompeu Fabra (UPF), Diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de Barcelona (UB) i Llicenciat en Administració i direcció d'empreses per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), compta a més amb un Màster en Assessoria i Gestió Tributària pel Centre d'Estudis Financers (CEF).
Olga De Cara
Advocada per l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona, Gestora Administrativa per l'Il·lustre Col·legi de Gestors Administratius de Tarragona, Màster en Dret Laboral per l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona.
Rosa Recasens
Llicenciada en Adminsitració i Direcció d'Empreses per la Universitat Pompeu Fabra (UPF), compte amb posgrau i cursos d'especialització en Assessoria i Gestió Tributària pel Centre d'Estudis Financers i Il·lustre Col.legi d'Economistes de Catalunya.
Carles Bover
Especialista en consultoria estratègica i sistemes de qualitat. Formación en consultoria a diferents escoles de negoci. Disposa de més de 20 anys d'experiència en diferents àmbits de la gestió d'empresa, des de llocs de responsabilitat fins un llarg recorregut en consultoria estratègica.
Gonzalo Escalza
Advocat per l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona, especialista en dret civil i mercantil.